Webdesign

Nadat in fase 1 (concept) de (visuele) doelen en doelgroepen zijn bepaald, in fase 2 de functionaliteiten in kaart zijn gebracht, wordt nu in fase 3 het ontwerp gemaakt.


Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf, daarom moet het ontwerp van uw website aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf.


Onze designers maken voor u een webdesign dat de visuele identiteit van uw onderneming representeert. Samen met u kijken we naar uw wensenpakket en bepalen we aan de hand van deze uitgangspunten welke uitstraling passend is voor uw bedrijf. Heeft u nog geen huisstijl, dan is het voor ons geen probleem om niet alleen een design te maken voor uw website maar ook de complete huisstijl te ontwerpen: logo, briefpapier, folders, visitekaartjes, etc.


Wij maken meerdere concepten waaruit u een keuze kunt maken. Het gekozen concept zullen wij vervolgens omzetten naar een definitief design en gebruiken als basis voor het bouwen van de website.

Bekijk ons portfolio voor een overzicht van de door ons gemaakt (web)designs.
 

Webdesign portfolio

QPotato
Concept & Vormgeving

Q-Potato Holland BV

Q-Potato is in- en verkoper van pootaardappelen en consumptieaardappelen. Idas heeft deze responsive website gerealiseerd in meerdere talen met als doel: een professionele uitstraling neerzetten, gericht op de (inter)nationale markt.

Bekijk project
jeStyle_VK
Concept & Vormgeving

jeStyle - Huisstijl

JeStyle is een bureau voor interieur- en verkoopstyling. Idas heeft een volledige huisstijl (logo, visitekaartjes, flyer, briefpapier) en een website voor jeStyle ontworpen en gerealiseerd.

Bekijk project
cardzstore
Concept & Vormgeving

Cardzstore

Cardzstore is een gezellige winkel voor al uw leuke en aparte wenskaarten, kadootjes, tassen, BIBA sieraden en magazines. Idas ontwikkelde een complete huisstijl en website voor Cardzstore.

Bekijk project
Verito
Webdesign

Verito Informatisering

Verito Informatisering biedt een unieke softwareoplossing voor een aantal specifieke doelgroepen. De oplossingen zijn gebaseerd en volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV. 

Bekijk project
Vindjeruimte
Webdesign

Vindjeruimte.nl

Vindjeruimte is een online platform dat vraag en aanbod van het maatschappelijk vastgoed bij elkaar brengt. Op de website kun je eenvoudig een ruimte of accommodatie vinden en boeken. Het complete platform wordt door diverse gemeenten en organisaties gebruikt als reserveringssysteem.

Bekijk project
Mayonna
Webdesign

Mayonna - Premium Fish Concepts

Mayonna is gespecialiseerd in het produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige vis producten. Doel van de website is om deze producten op een aantrekkelijke manier tentoon te stellen.

Bekijk project