GRATIS PDF

‘7 tips voor een succesvolle invoering van een intranet’

Moet je kosten besparen op interne communicatie en informatievoorziening. Idas kan u helpen met het invoeren van een intranet / medewerkerportal, .

7 tips voor een succesvolle invoering van een intranet

Hoe kan uw organisatie kosten besparen op de interne communicatie en informatievoorziening? Heeft u nog medewerkers die salarisstroken of onkostenoverzichten in enveloppen moeten doen? Staat er elke week iemand aan uw bureau met de vraag of hij/zij volgende week vrij kan krijgen?
Een intern digitaal netwerk (intranet of medewerkerportal) biedt uitkomst en zorgt voor actuele informatie en gemotiveerde medewerkers.


Veel bedrijven zijn steeds meer steeds overtuigd dat het invoeren van een intranet grote voordelen heeft, maar hoe pak je dat aan en wat zijn de valkuilen? Idas kan u daarbij helpen en denkt met u mee.


Welke valkuilen liggen er bijvoorbeeld op de loer bij de implemetatie van een intranet in uw organisatie? Idas heeft tips voor u om deze te voorkomen. Ontvang gratis de PDF “7 tips voor een succesvolle invoering van een intranet” in uw mailbus.

Contact

Idas B.V. Internet & ICT

Bezoekadres:

Kanaal Noord 350
7323 AM Apeldoorn


info@idas.nl
t. +31(0)55 - 5768945