App-ontwikkeling

Zijn klanten, medewerkers en andere gebruikers van je software of diensten veel onderweg? Kies dan voor het gemak van een mobiele app op maat. Apps werken razendsnel en zijn vaak te koppelen met andere apps, zodat een geïntegreerde oplossing met veel gebruiksgemak ontstaat. Met een app op de smartphone van een klant beschik je bovendien over een krachtige marketingtool.

Welk soort app past bij je ambitie?

Als IT-specialisten en als ondernemers met een technisch bedrijfskundige achtergrond, hebben we alle expertise in huis om een succesvolle app voor je te realiseren. Van advies over de juiste soort app (Native of PWA) tot en met development, UX-design, positionering en (uiteraard) onderhoud.
 

Native App of PWA

De keuze tussen een Native app en een PWA (Progressive Web App) hangt af van verschillende factoren, zoals functionaliteit, bereik, ontwikkelingskosten en distributie. Hier zijn de belangrijkste overwegingen:

 

Native app

  1. Specifieke functies: Kies een native app als je diepgaande integratie met apparaatfuncties zoals camera, GPS en sensoren nodig hebt.

    Offline toegang: Als offline toegang tot content essentieel is voor je gebruikers, kan een native app beter geschikt zijn.

  2. Superieure prestaties: Voor intensieve taken met betrekking tot grafische verwerking of berekeningen kan een native app betere prestaties bieden.

  3. App Store-distributie: Overweeg een native app als je gebruik wilt maken van app stores om je app te verspreiden en vindbaar te maken voor gebruikers.

 

Progressive Web App (PWA):

  1. Breed bereik: Als je een breder publiek wilt bereiken, is een PWA geschikter omdat het via webbrowsers op verschillende apparaten toegankelijk is.

  2. Eenvoudige distributie: PWAs kunnen gemakkelijk via een URL worden gedeeld en vereisen geen goedkeuring van app stores voor distributie.

  3. Lagere ontwikkelingskosten: PWAs kunnen kosteneffectiever zijn omdat ze op verschillende platforms kunnen werken zonder aparte codebases.

  4. Snelle updates: PWAs kunnen snel worden bijgewerkt zonder de noodzaak van app store-goedkeuringen, wat flexibeler is.

 

 

Meer weten? Neem dan contact op!

Benieuwd naar wat we kunnen betekenen voor jouw organisatie?
Vul het contactformulier in of bel direct met een van onze collega’s op 055 - 576 89 45.

01

Wensen & eisen

We komen graag bij je langs voor een kennismaking. We horen graag alles over je bedrijf en bedrijfsprocessen. Kijken als het mag even rond. En natuurlijk bespreken we al je wensen voor je website.

02

Conceptontwikkeling

Aan de slag met het concept. We presenteren je het design, de structuur en de functionaliteiten. Het ontwerp is nog volledig aanpasbaar. Dát is het grote voordeel van maatwerk. Wij leggen de fundering, vervolgens is alles mogelijk. Je krijgt een website zonder concessies.

03

Lancering

Ben je akkoord met het ontwerp? Dan gaan we bouwen. We nemen je stap voor stap mee in dat proces. Wil je toch nog aanpassingen? Geen probleem. Samen gaan we voor een 100% passende website of webshop. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je website op elk apparaat toegankelijk is en goed gevonden wordt via zoekmachine-optimalisatie. En dan? Klaar voor de lancering!

De digitale transformatie voor iedereen mogelijk en makkelijk maken. Dat is onze missie.

Een softwareproject vandaag nog starten. Zelf je ideale team kiezen. En continu inzicht en grip op de voortgang hebben. Zo makkelijk kan het zijn.

Ontdek meer

Eerlijk advies voor maximaal resultaat

Heb je een idee voor een app en wil je daarover sparren? Leg je vraag aan ons voor en we geven je eerlijk advies. Zijn we zelf ook enthousiast? Dan bouwen we de app graag voor je, in goede samenwerking. Ontdek wat we voor je kunnen doen. Bel ons. Mail ons.

 

Mobiele app laten ontwikkelen?

Heb je ideeën voor een mobiele app? Of heb je een vraag waarvoor je een oplossing zoekt? Wij denken kritisch met je met je mee over het ontwikkelen van een succesvolle app. Van pril concept en bouw tot lancering.