Webapplicaties

Wil je een webapplicatie op maat laten bouwen voor specifieke bedrijfsprocessen, uitdagingen of innovaties? Of werk je met verschillende softwaresystemen die niet geïntegreerd zijn? Kies dan voor maatwerk webapplicaties van Idas.

Wij zijn zowel technisch bedrijfskundig onderlegd als gespecialiseerd in het ontwikkelen van online IT-oplossingen. Een unieke combinatie waar tevreden klanten al jaren hun voordeel mee doen.

 

Een gedegen basis

Dankzij het applicatieframework DNN Platform heeft onze maatwerksoftware altijd een gedegen basis. Dit framework is een verzameling van modules waarmee we in hoog tempo nieuwe webapplicaties ontwikkelen, bijvoorbeeld door bestaande applicatiemodules te hergebruiken of aan te passen.

Met DNN Platform als solide startpunt hebben we de mogelijkheid tot het maken van API-koppelingen, de inzet van webhooks en meer. Zo is er een naadloze integratie mogelijk met je bestaande (standaard) softwaresystemen, zoals interne ERP of CRM-software. Verder gebruiken we altijd de nieuwste front-end technieken, waaronder Responsive Design voor gebruik van je maatwerk software op mobiel of tablet.

Meer weten? Neem dan contact op!

Vul ons contactformulier in op de contactpagina of bel direct met één van onze collega's op 055 - 576 89 45

01

Wensen & eisen

We komen graag bij je langs voor een kennismaking. We horen graag alles over je bedrijf en bedrijfsprocessen. Kijken als het mag even rond. En natuurlijk bespreken we al je wensen voor je website.

02

Conceptontwikkeling

Aan de slag met het concept. We presenteren je het design, de structuur en de functionaliteiten. Het ontwerp is nog volledig aanpasbaar. Dát is het grote voordeel van maatwerk. Wij leggen de fundering, vervolgens is alles mogelijk. Je krijgt een website zonder concessies.

03

Lancering

Ben je akkoord met het ontwerp? Dan gaan we bouwen. We nemen je stap voor stap mee in dat proces. Wil je toch nog aanpassingen? Geen probleem. Samen gaan we voor een 100% passende website of webshop. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je website op elk apparaat toegankelijk is en goed gevonden wordt via zoekmachine-optimalisatie. En dan? Klaar voor de lancering!

De digitale transformatie voor iedereen mogelijk en makkelijk maken. Dat is onze missie.

Ontdek meer

Voor wie

Een webapplicatie op maat is bij uitstek geschikt:

  • Voor start-ups: Start-ups met een slim, innovatief  IT-concept, dat agile ontwikkeld moet worden en in verschillende fases zal worden uitgebreid;
  • Voor organisaties die vooruit willen: Organisaties en bedrijven die geremd worden omdat standaard software geen oplossing biedt, bijvoorbeeld omdat er verschillende vormen van integratie nodig zijn of omdat je wensen simpelweg te vernieuwend of te specifiek zijn.

Daarom Idas voor je maatwerk webapplicatie:

  • Technisch bedrijfskundige basis, we denken vanuit jouw organisatie en processen;
  • Agile stap-voor-stap aanpak en ruimte voor voortschrijdend inzicht;
  • De nieuwste technieken;
  • Framework DNN Platform om sneller te implementeren.

Onze aanpak

Wij werken samen met jou in heldere stappen toe naar het gewenste resultaat. Er is volop ruimte voor voortschrijdend inzicht. De voortgang is volkomen transparant. En je blijft altijd “in control”.

Wat is jouw ambitie?

Wat is jouw ambitie?

Vertel ons je doelen en we gaan samen van start. Neem contact op. Neem contact op