Een unieke website laten maken?

Sommige organisaties hebben voldoende aan een standaard website. Maar wil jij een unieke beleving meegeven aan je website om zo je online succes te vergroten? Of heb je een website nodig met veel functionaliteiten of koppelingen met onderliggende software? Dan kun je het best een maatwerk-website laten maken. Idas uit Apeldoorn heeft 20 jaar ervaring en alle kennis in huis om de website die je nodig hebt te ontwikkelen. Zo geef je je business een boost.

Meer weten over de kosten? Neem dan contact op!

Vul ons contactformulier in op de contactpagina of bel direct met eenn van onze collega's op 055 - 576 89 45

01

Wensen & eisen

We komen graag bij je langs voor een kennismaking. We horen graag alles over je bedrijf en bedrijfsprocessen. Kijken als het mag even rond. En natuurlijk bespreken we al je wensen voor je website.

02

Conceptontwikkeling

Aan de slag met het concept. We presenteren je het design, de structuur en de functionaliteiten. Het ontwerp is nog volledig aanpasbaar. Dát is het grote voordeel van maatwerk. Wij leggen de fundering, vervolgens is alles mogelijk. Je krijgt een website zonder concessies.

03

Lancering

Ben je akkoord met het ontwerp? Dan gaan we bouwen. We nemen je stap voor stap mee in dat proces. Wil je toch nog aanpassingen? Geen probleem. Samen gaan we voor een 100% passende website of webshop. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je website op elk apparaat toegankelijk is en goed gevonden wordt via zoekmachine-optimalisatie. En dan? Klaar voor de lancering!

De digitale transformatie voor iedereen mogelijk en makkelijk maken. Dat is onze missie.

Vandaag nog starten met je nieuwe website? Samen met ons keuzes maken. En continu inzicht en grip op de voortgang hebben. Zo makkelijk kan het zijn.

Ontdek meer
Team van specialisten

Team van specialisten

Idas is een full service internetbureau. Dit betekent dat we klanten volledig kunnen ontzorgen zodat de klant zich volledig kan richten op de core business. Neem contact op

Een greep uit onze websites

Case: metaalunie.nl

Case: beekenkamp-insect.nl

Case: tribuut.nl

Case: vmbo-venster.nl

Case: kiesjenieuweschool.nl

Case: www.agealube.nl

Case: parrow-golf.com

Case: qpotato.com

Case: despil.com

Waarom een website maatwerk website door Idas uit Apeldoorn?

  • Unieke vormgeving op basis van je huisstijl
  • Geschikt voor desktop, mobiel en tablet
  • Veilig, robuust en schaalbaar
  • Geen licentiekosten
  • Eenvoudig zelf te onderhouden
  • Geoptimaliseerde gebruikerservaring