Webdesign en webontwikkeling

Sommige organisaties hebben voldoende aan een standaard website. Maar wil jij een unieke beleving meegeven aan je website om zo je online succes te vergroten? Of heb je een website nodig met veel functionaliteiten of koppelingen met onderliggende software? Dan kun je het best een maatwerk-website laten maken. Wij hebben 20 jaar ervaring en alle kennis in huis om de website die je nodig hebt te ontwikkelen. Zo geef je je business een boost.

Meer weten? Neem dan contact op!

Vul ons contactformulier in op de contactpagina of bel direct met eenn van onze collega's op 055 - 576 89 45

01

Wensen & eisen

We komen graag bij je langs voor een kennismaking. We horen graag alles over je bedrijf en bedrijfsprocessen. Kijken als het mag even rond. En natuurlijk bespreken we al je wensen voor je website.

02

Conceptontwikkeling

Aan de slag met het concept. We presenteren je het design, de structuur en de functionaliteiten. Het ontwerp is nog volledig aanpasbaar. Dát is het grote voordeel van maatwerk. Wij leggen de fundering, vervolgens is alles mogelijk. Je krijgt een website zonder concessies.

03

Lancering

Ben je akkoord met het ontwerp? Dan gaan we bouwen. We nemen je stap voor stap mee in dat proces. Wil je toch nog aanpassingen? Geen probleem. Samen gaan we voor een 100% passende website of webshop. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je website op elk apparaat toegankelijk is en goed gevonden wordt via zoekmachine-optimalisatie. En dan? Klaar voor de lancering!

De digitale transformatie voor iedereen mogelijk en makkelijk maken. Dat is onze missie.

Een softwareproject vandaag nog starten. Zelf je ideale team kiezen. En continu inzicht en grip op de voortgang hebben. Zo makkelijk kan het zijn.

Ontdek meer

Voordelen. Waarom een portaal van Idas?

  • Unieke vormgeving o.b.v. je huisstijl
  • Geschikt voor desktop, mobiel en tablet
  • Veilig, robuust en schaalbaar
  • Geen licentiekosten
Sluit je aan bij Idas

Sluit je aan bij Idas

Wij implementeren bedrijfskritische softwareoplossingen. Onze gezamenlijke reis naar succesvol innoveren en groeien, kan vandaag al beginnen door ons meer te vertellen over je ambities. Neem contact op