Nieuwsberichten & Blogs

Beste klant, relatie,

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief van Idas B.V. Internet & ICT. Vanaf nu zullen wij je ongeveer maandelijks op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen Idas en van het CMS DotNetNuke.

 

 

Website Idas B.V. volledig gerestyled!

De website van Idas B.V. heeft recentelijk een flinke restyle ondergaan. Niet alleen het design is vernieuwd, ook de gebruiksvriendelijkheid is verbeterd. De website is gebouwd in het CMS DotNetNuke en geeft je een overzicht van onze dienstverlening.

 

Naast alle nieuws en tweets die Idas publiceert, kan je vanaf nu ook onze opgeleverde projecten beleven. Probeer ook de gadgets rechts boven! De achtergrond van de website is aanpasbaar naar jouw keuze.

 

Benieuwd hoe de site technisch in elkaar zit? Check dan de 'technische details' op de homepage en op de pagina waar het portfolio wordt getoond.

 

Met trots presenteren wij: www.idas.nl.

 

De kracht van Social Media

Social Media als Twitter, LinkedIn, Facebook en Foursquare staan volop in het nieuws. Idas blogt over 'De kracht van Social Media': "Van de week nam ik de trein naar Utrecht en ook daar hangen de grote advertentie posters met 'Like Us on Facebook!' 'Tweet Us on Twitter!' 'Watch Us on YouTube!' De helft van de reizigers heeft deze poster waarschijnlijk niet eens gezien omdat ze, zodra ze een plek gevonden hadden, alleen nog maar druk waren met hun mobiele telefoon." Lees verder op onze website.

 

Vacature Microsoft .NET Ontwikkelaar

Weet je nog een nieuwe medewerker voor ons? Ontvang dan een iPad cadeau!

 

Kijk voor de vacature en de actievoorwaarden op: Vacature Microsoft .NET Ontwikkelaar.

 

Met vriendelijke groet,
Het team van Idas B.V.