Nieuwsberichten & Blogs

 

Beste klant, relatie,

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief van Idas B.V. Internet & ICT. Wij houden je ongeveer maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Idas en van het CMS DotNetNuke.

 


Idas lanceert Mobiele website

Idas heeft deze week een mobiele versie van de website gelanceerd!
Een standaard website is meestal niet geschikt om op een mobiele telefoon te bekijken. De laadtijd is vaak te lang of de site is te breed waardoor je aan het in- en uitzoomen blijft om nog iets te kunnen lezen. Is uw website al geschikt voor het mobile platform?

Bekijk hier onze mobiele website of surf met uw mobiel naar www.idas.nl. Onze mobiele website wordt ondersteud door het CMS DotNetNuke.

 

Gebruiksvriendelijkheid van het web

De gebruiksvriendelijkheid van je website is belangrijker dan je denkt! Idas blogt over 'Gebruiksvriendelijkheid van het web': "Met grote regelmaat verdwaal ik op het internet. Laatst nog, toen ik een vliegticket wilde boeken. Mijn wens was duidelijk: Bestemming X, vertrek 1 juli, terugreis 4 juli. Een paar muisklikken verder, verschenen mijn zoekresultaten: 'Er is geen beschikbare vlucht gevonden op de door u ingevulde datum.' Oke.. Mijn logische vervolgvraag: kan 30 juni of 2 juli wel? In plaats van dat deze zoekresultaten direct zichtbaar worden, word ik teruggestuurd naar het beginscherm om 30 juni of 2 juli in te voeren. Ik denk oke, irritant maar ik moet toch echt een ticket boeken vandaag. Dus ik ga terug naar het beginscherm waar ik zie dat al mijn ingevoerde velden leeg zijn. Adem in adem uit! Alles nog een keer invullen dan maar.."
Lees verder op onze website.

 

Loonstrookjes gedigitaliseerd met Medewerkerportal

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om gegevens als facturen, contracten, overzichten e.d. digitaal op hun website beschikbaar te stellen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld UPC en Unive. Je kunt inloggen op de website van de betreffende organisatie en je eigen gegevens inzien, wijzigen en nieuwe diensten afsluiten. Zo kun je zien welke abonnementen c.q. verzekeringen je hebt lopen en kun je de facturen als pdf downloaden. Op deze manier hoeven de documenten niet meer afgedrukt en per post op opgestuurd te worden..
Lees verder op onze website.

 

Recentelijk opgeleverd

Deze maand zijn de volgende projecten opgeleverd:
- Fishmasters
- Idas Mobile
- Tuinbouw Digitaal
- ATF Potato
- Fit 4 Everyone

Bekijk ons Portfolio voor een uitgebreide showcase.

 

Vacature Microsoft .NET Ontwikkelaar

Weet je nog een nieuwe medewerker voor ons? Ontvang dan een iPad cadeau!
Kijk hier voor de vacature en de actievoorwaarden.

 

Met vriendelijke groet,
Het team van Idas B.V.