Nieuwsberichten & Blogs

Beste klant, relatie,

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief van Idas B.V. Internet & ICT. Wij houden je ongeveer maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Idas en van het CMS DotNetNuke.


Team Idas uitgebreid
MailChimp - Nieuwsbrief module uitgelicht
Recentelijk opgeleverd
De kracht van Social Media
Javascript, jQuery en de ballast
Contact

 

Team Idas uitgebreid

Het team van Idas wordt sinds afgelopen maand versterkt door Niels van Neck, een derde Microsoft .NET Ontwikkelaar.

Niels werkte na het afronden van zijn opleiding Bedrijfskundige Informatica meerdere jaren als softwareontwikkelaar. Sinds februari 2012 werkt hij bij Idas waar hij zich bezighoudt met het ontwikkelen van desktopapplicaties op basis van het .NET-platform. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de racefiets of in een museum.


MailChimp - Nieuwsbrief module uitgelicht

Geen enkele nieuwsbrief module is er tot nu toe in geslaagd om HTML code zó volledig te optimaliseren voor alle emailclients! Met de extreem gebruiksvriendelijke user interface is MailChimp erg makkelijk in gebruik.

Een nieuwsbrief is snel gestuurd door de beschikbare templates en makkelijke manier om gebruikers te importeren door middel van bijvoorbeeld een excel lijst (.CSV) met emailadressen.

MailChimp presenteert vervolgens uitgebreide statistieken van de gestuurde nieuwsbrief: uiteraard het aantal geopende, de bouncers en uitschrijvingen maar ook de bijbehorende emailadressen en demografie.

MailChimp is onder andere geïntegreerd met DotNetNuke, Google Analytics en Social Media. Zo kan een gebruiker op uw website zich bijvoorbeeld inschrijven via de MailChimp module.

U kunt gratis 12.000 emails per maand versturen naar maximaal 2000 ontvangers. Heeft u meer ontvangers, is er een 'pay-as-you-go' systeem.

Ontdek het snel: www.mailchimp.com/features of neem contact op met Idas.

 

Recentelijk opgeleverd

jeStyle - Huisstijl Milgro StudieCentrum Financiele Branche FishPartners

Bekijk ons Portfolio voor een uitgebreide showcase.


De kracht van Social Media

Idas blogt over 'De kracht van Social Media': "Iedereen is tegenwoordig bezig met Social Media, of je nu wil of niet, je komt er niet onderuit. Van de week nam ik de trein naar Utrecht en ook daar hangen de grote advertentie posters met 'Like Us on Facebook!', 'Tweet Us on Twitter!' en 'Watch Us on YouTube!'. De helft van de reizigers heeft deze poster waarschijnlijk niet eens gezien omdat ze, zodra ze een plek gevonden hadden, alleen nog maar druk waren met hun mobiele telefoon.." lees verder >

 

Javascript, jQuery en de ballast

Idas blogt over 'Javascript, jQuery en de ballast': "Bijna elke website maakt tegenwoordig wel gebruik van een stukje script; al is het maar om een menucomponent op te bouwen of wat afbeeldingen te tonen. Scripts kunnen zinvol en mooi zijn, maar het kan de zaak ook flink vertragen. In dit artikel een paar tips die de load kunnen verbeteren.." lees verder >

 

Contact

Voor vragen, opmerkingen of feedback kan je altijd contact met ons opnemen! Het team van Idas staat elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur voor u klaar.
www.idas.nl - info@idas.nl
T: 055 - 5768945