Nieuwsberichten & Blogs


DotNetNuke

 

Mobielvriendelijke website (responsive) Google heeft laten weten dat zij mobielvriendelijke websites hoger zullen plaatsen dan websites die niet zi... Lees meer..
Analyseren en optimaliseren De meeste websites gebruiken al jaren Google Analytics om te meten hoeveel bezoekers de website heeft. Maar Google Analyt... Lees meer..
Sinds het begin van DotNetNuke in december 2002 is het uitgegroeid tot een van de grootste en meest actieve Open Source Projecten binnen het Microsoft... Lees meer..
DotNetNuke 7 is er nu bijna een half jaar en is meer dan 100.000 keer gedownload. We kunnen dus wel spreken van een succesvolle nieuwe versie van DNN.... Lees meer..
Het is belangrijk dat je zorgt dat je manifestfile alle informatie bevat om er voor te zorgen dat packages zo goed mogelijk, zonder fouten geinstallee... Lees meer..
De laadsnelheid van je website telt sinds 2010 mee voor de Pagerank van je website. De snelheid van je website kan op vele manieren geoptimaliseerd wo... Lees meer..
Vanaf 5 juni 2012 dient iedere website die bezoekersgedrag, meet en gegevens daarover vastlegt in bijvoorbeeld cookies (en dat zijn vrijwel alle websi... Lees meer..
Wat is een Social Network Site Een Social Network Site is een website of internetdienst waarmee gebruikers een sociaal netwerk kunnen creëren en... Lees meer..
Geen enkele nieuwsbrief module is er tot nu toe in geslaagd om HTML code zó volledig te optimaliseren voor alle emailclients! Met de extreem gebr... Lees meer..

Sinds het begin van DotNetNuke in 2003 is het CMS uitgegroeid tot een Open Source Content Management Framework dat op basis van snelle feedback zichzelf voortdurend verbeterd. Inmiddels zijn we aangekomen bij versie 6 met Cloud ondersteuning, Meertaligheid, Mobile Detection en Redirection, Versiebeheer en een gebruikervriendelijke interface met tabs en popup schermen. Maar er komt nog veel meer: Social Media Integration, Cross website ondersteuning, Single Sign On en nog veel meer....

Lees meer..