Nieuwsberichten & Blogs

Geen enkele nieuwsbrief module is er tot nu toe in geslaagd om HTML code zó volledig te optimaliseren voor alle emailclients! Met de extreem gebr... Lees meer..
Bijna elke website maakt tegenwoordig wel gebruik van een stukje script; al is het maar om een menucomponent op te bouwen of wat afbeeldingen te tonen... Lees meer..

Iedereen is tegenwoordig bezig met social media, of je nu wilt of niet, je komt er niet onderuit. Wilt u weten wat Social Media kan betekenen voor uw bedrijf?

Lees meer..

Sinds het begin van DotNetNuke in 2003 is het CMS uitgegroeid tot een Open Source Content Management Framework dat op basis van snelle feedback zichzelf voortdurend verbeterd. Inmiddels zijn we aangekomen bij versie 6 met Cloud ondersteuning, Meertaligheid, Mobile Detection en Redirection, Versiebeheer en een gebruikervriendelijke interface met tabs en popup schermen. Maar er komt nog veel meer: Social Media Integration, Cross website ondersteuning, Single Sign On en nog veel meer....

Lees meer..
In veel grote websites zoals Google, Amazon en Apple wordt er gebruik van gemaakt: CSS Sprites. Het grootste voordeel: aanzienlijk verminderen van het... Lees meer..

Beste klant, relatie,

Je ontvangt deze nieuwsbrief van Idas B.V. Internet & ICT. Wij houden je ongeveer maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Idas en van het CMS DotNetNuke.

Lees meer..
Google Webfonts Moe van vastlopende Cufon scripts, omslachtige sIFR of Flash extensies om wat andere lettertypen op het web te ontsluiten? Met Googl... Lees meer..
Met grote regelmaat verdwaal ik op het internet. Laatst nog, toen ik een vliegticket wilde boeken. Mijn wens was duidelijk: Bestemming X, vertrek 1 j... Lees meer..
Beste klant, relatie,   Je ontvangt deze nieuwsbrief van Idas B.V. Internet & ICT. Vanaf nu zullen wij je ongeveer maandelijks op de hoogte... Lees meer..
Pagina 2 van 2Eerste   Vorige   1  [2]  Volgende   Laatste