API-koppelingen

Wanneer een webapplicatie wordt gekoppeld aan bestaande systemen van je organisatie en die van klanten en leveranciers, neemt de kracht van deze oplossing alleen maar toe. Het uitwisselen van gegevens verloopt daarmee namelijk aanzienlijk makkelijker, sneller en goedkoper.

Of wordt er binnen je organisatie gebruik gemaakt van verschillende softwarepakketten, maar werken deze niet samen? Je moet nog veel gegevens overtypen of handmatig importeren en exporteren? Ook dan kan het maken van een API-koppeling tussen deze systemen je veel tijd en geld besparen.

API betekent Application Programming Interface. Met een API kun je IT- systemen koppelen en met elkaar laten praten.
Idas bouwt niet alleen de API voor je maar help je ook om je bedrijfsprocessen in kaart te brengen en deze processen zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten.

 

 

Wij kunnen o.a. koppelen met:

Brede expertise in koppelingen

We hebben veel ervaring met koppelingen tussen webapplicaties en systemen als ERP- en CRM-software. Heb je een maatwerksysteem? Ook dan verzorgen wij koppelingen met je webapplicatie op basis van bijvoorbeeld CSV of XML.

Single Sign-On (SSO)

Eenvoudig met één gebruikersnaam en wachtwoord inloggen in diverse applicaties. Door het bouwen van dergelijke koppelingen hoeven je medewerkers, klanten of andere gebruikers minder vaak in te loggen met verschillende wachtwoorden

We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en een succesvolle implementatie.

Meer weten? Neem dan contact op!

Vul ons contactformulier in op de contactpagina of bel direct met één van onze collega's op 055 - 576 89 45

De digitale transformatie voor iedereen mogelijk en makkelijk maken. Dat is onze missie.

Koppelen met een bestaand backoffice systeem op de bestaande infrastructuur? Wij gaan met jou de uitdaging aan!

Neem contact op