Advies en optimalisatie

Een succesvol IT project of product blijft niet beperkt tot het simpel weg bouwen of implementeren van functionaliteit in de vorm van een website, applicatie of app. Idas is er van overtuigd dat het essentieel is om actief met je klant samen te werken en mee te denken om tot de beste oplossingen te komen.

Wij doen dit op basis van Agile Scrum en richten ons vooral op:

 

 • Eerst luisteren: Wij nemen de tijd om goed te luisteren naar de klant. Wat zijn de behoeften, doelen en uitdagingen. We willen de situatie volledig begrijpen voordat we met oplossingen komt.
   
 • Feedback verzamelen: Tijdens het proces zullen wij periodiek feedback ophalen. We blijven de klant vragen stellen om de behoeften en doelen helemaal duidelijk te krijgen.
   
 • We denken proactief mee: We proberen op elk moment mogelijke uitdagingen of verbeterpunten te identificeren en komen zelf met suggesties en oplossingen. Idas geeft advies op basis van  expertise en jarenlange ervaring, maar respecteer ook de visie en prioriteiten van de klant.
   
 • Research en development: Door het volgens van opleidingen, cursussen en research blijven wij op de hoogte van de nieuwste trends, technologieën en beste praktijken in de informatie technologie. Op basis van deze kennis kunnen wij klanten op de hoogte brengen van relevante mogelijkheden en innovaties die van toepassing kunnen zijn op hun situatie.
   
 • Communicatie: Tijdens maar ook na de oplevering blijven wij in contact met de klant. We willen graag weten wat er speelt bij een bedrijf en organisatie. We streven naar open en transparante communicatie met de klant. Niet te technisch, op een begrijpelijke manier zodat de klant ons ook begrijpt. 
   
 • Langetermijn relatie: Idas streef naar het opbouwen van een langetermijnrelatie met zijn klanten. Meehelpen aan het verder ontwikkelen en optimaliseren van het bedrijf of de organisatie.
   
 • Dit betekent het bieden van goede ondersteuning na de oplevering van het project, het bieden van updates en upgrades, en het blijven meedenken met hun toekomstige IT-behoeften.

 

Door op deze manieren met onze klant samen te werken, kan Idas als IT-bedrijf een waardevolle partner zijn en een succesvolle samenwerking realiseren.