Al onze diensten

Concept en design

Wil je een website of webshop met slagkracht en onderscheidend vermogen? Mét complexe techniek of koppelingen met achterliggende systemen? Wij zetten je op de kaart.

Prototyping

Of je nu een portaal wilt voor je eigen organisatie, voor klanten, partners, dealers of leden: wij helpen je er graag bij. Met jarenlange ervaring voor verschillende grote B2B klanten en ledenorganisaties kunnen wij je online business naar een hoger niveau tillen.

API-koppelingen

Heb je ideeën voor een app? Of heb je een vraag waarvoor je een oplossing zoekt? Wij denken kritisch met je mee over een succesvolle app op maat voor smartphones, tablets en andere devices.

Koppeling backoffice

Bedrijfsprocessen verbeteren? Het bestelgemak voor klanten vergroten? Of nog iets anders? Wij ontwikkelen de online software dat je nodig hebt. 100% passend maatwerk.

SEO

Wil je beter gevonden worden in de zoekmachines? Wij gebruiken een standaard checklist op basis waarvan wij onze websites inrichten, zodat de zoekmachines jouw DNN-website goed indexeren.

Mailchimp

Wil je een flitsende nieuwsbrief en deze zorgeloos kunnen versturen? Wij hebben gekozen voor MailChimp en dit integreert naadloos met ons CMS DNN.

Hosting

We hosten je webapplicatie in de cloud met behulp van Azure. Azure is veilig, betrouwbaar en schaalbaar. Tevens verzorgen wij de hosting van DNN is een geoptimaliseerde omgeving.

Service en onderhoud

Als een applicatie is opgeleverd, breekt misschien wel de belangrijkste fase aan: het gebruik. Tijdens het gebruik van de applicatie verlenen wij service, ondersteuning en onderhoud en leggen wij deze afsprakken vast in een onderhoduscontract of SLA.

Advies en optimalisatie

Heb je een second opion nodig of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden van digitalisering? Dit kan geheel vrijblijvend onder het genot van een kop koffie.

Software herbouwen

Heb je een oude applicatie die technlogisch niet meer voldoet? Wij kunnen deze voor je herbouwen op basis van de laatste technologieën.

CMS DNN (DotNetNuke)

DNN is een open source content management systeem (CMS) gebaseerd op Microsoft-technologie dat alle standaard CMS-functies biedt.

nopCommerce

Het populairste ASP.NET shopsysteem ter wereld op basis van Microsoft-technologieën.

Meer weten? Neem dan contact op!

Benieuwd naar wat we kunnen betekenen voor jouw organisatie?
Vul het contactformulier in of bel direct met een van onze collega’s op 055 - 576 89 45.

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf digitaal kunnen helpen? Wij vertellen je alles over onze werkwijze!

Meer over onze werkwijze