Hosting

Maximale performance en veiligheid voor je softwareoplossing

Eigen beheer
Om optimale controle, onderhoud en gebruik te garanderen vindt hosting plaats in eigen beheer.
Uw webapplicatie moet altijd en snel bereikbaar zijn zonder dat u zich verder met technische zaken hoeft bezig te houden. We hebben daarvoor een uitgebreid en indrukwekkend serverpark, van cloud servers tot load balanced servers.  Zo garanderen we de beschikbaarheid, snelheid en continuïteit van je webapplicatie.

Service en betrouwbaarheid
Het hosten van een webapplicatie is afhankelijk van de behoeften van je webapplicatie. Het kiezen van de juiste oplossing is niet altijd even makkelijk. Wij proberen daarom met je mee te denken en bieden je de middelen om je doel te bereiken.

Ons aanbod
Wij leveren hosting op maat. Dat wil zeggen dat we voor iedereen het juiste hosting-pakket bieden.
 


Dedicated Server Cluster
Om de veiligheid en de prestaties van bedrijfskritische software te garanderen is een zogenaamd Dedicated Server Cluster de beste oplossing. Zo’n cluster is speciaal en uitsluitend voor jouw applicatie ingericht. Door de meervoudige uitvoering van processoren, werkgeheugen en harde schijven is dit cluster extra betrouwbaar, krachtig en ook geschikt voor hoge bezoekersaantallen.

Alle servers zijn ‘managed’ en geconfigureerd met versiebeheer. Iedere aanpassing wordt door twee andere collega’s en de hosting partner gecheckt. Dat maakt het wel zo veilig en zorgt er ook voor dat servers met één klik opnieuw op kunnen zetten.

Drie servers: acceptatie, webserver en database server
Elke nacht een back-up van de volledige webapplicatie
Data blijven binnen de Europe Unie conform de verwerkersovereenkomst

Serveropslag
Data worden opgeslagen op een speciaal hiervoor ingerichte high performance disk space. Deze disk space is gevirtualiseerd en dynamisch uitbreidbaar.
Serveropslag wordt maandelijks achteraf berekend op basis van gebruikte schijfruimte
 

Managed Back-up Service
Bij veel softwareapplicaties vinden er dagelijks wijzigingen in de database plaats door het toevoegen of updaten van gegevens. Via de Managed Back-up Service worden back-ups automatisch en beveiligd in een ander datacentrum opgeslagen. Back-ups worden periodiek getest op basis van een steekproef.

Elke nacht een back-up van de productieserver
Er worden 15 kopieën opgeslagen: (laatste 7 dagen; laatste 6 maandagen)
Serveropslag wordt maandelijks achteraf berekend op basis van gebruikte schijfruimte
Het terugzetten van back-ups wordt uitgevoerd op basis van de supporturen strippenkaart

SSL-certificaten
Met een SSL-certificaat wordt de verbinding tussen de bezoeker en de applicatie versleuteld. Je herkent deze beveiliging met Secure Sockets Layer aan een webadres met https en aan het slotje in de adresbalk. Idas kan de SSL-Certificaten voor je aanvragen en implementeren en je domeinnaam beheren.


SSL Wildcard Certificaat
Toepasbaar op een domeinnaam inclusief alle subdomeinen
Authenticiteit van de webapplicatie gevalideerd op basis van domeinnaamregistratie

Hosting service voor optimale zekerheid
Niets is zo frustrerend als je werk niet kunnen doen omdat er ergens een server plat ligt. Als ontwikkelexperts van bedrijfskritische software bieden we hosting service waarmee je de risico’s op uitval minimaliseert.

De kwaliteit en inrichting van de onderliggende IT infrastructuur beïnvloeden de snelheid, stabiliteit en gebruikerservaring van de applicatie. Tegelijkertijd heeft de technische architectuur van applicaties ook invloed op de inrichting van de hosting-omgeving. Ambrero heeft diepgaande kennis in zowel cloud infrastructuur als software development en daarmee zorgen we dat applicaties stabiel, snel, en veilig gehost worden.

ja, ik kies voor zekerheid en gemak