Software herbouwen

Beter presteren met een bestaande applicatie door een nieuwe back-end.

Beter presteren met de oplossing die je al hebt
Investeren in nieuwe software is lang niet altijd nodig. Bij herbouwen of nabouwen blijft de applicatie aan de voorkant in principe hetzelfde maar wordt de backend volledig vernieuwd. Dit zorgt voor betere prestaties van een applicatie die voor je medewerkers, klanten en partners heel vertrouwd is.

De herbouwde software is sneller, veiliger en makkelijker aan te passen en uit te breiden. Ook is de applicatie optimaal voorbereid op koppelingen met andere systemen en mobiele apps. Zo krijg je weer greep op de business en ben je klaar voor de toekomst.

Wat we doen bij software herbouwen
Bij software herbouwen of nabouwen zorgen we ervoor dat de code van een applicatie volledig opnieuw opgebouwd wordt. Met de modernste technieken.  en volgens de . Wat we in principe ongemoeid laten zijn de database en het frontend, de voorkant van de applicatie waar gebruikers aan gewend zijn en waar ze soms al jaren mee werken.


Een grondige analyse
We beginnen met een applicatie assessment – met wat voor software hebben we te maken? En we maken een grondige analyse van de database en het frontend. Vervolgens kijken we ook naar de business. Alleen als we weten wat je organisatiedoelstellingen en strategie zijn, kunnen we de juiste technieken kiezen voor de backend en koppeling


Voordelen software herbouwen

 • Verbeterde snelheid en schaalbaarheid
 • Veiligheid volgens de laatste standaarden
 • Realtime dashboards voor sturing waar dat het belangrijkst is
 • Goed onderhoudbaar en uitbreidbaar: toekomstbestendig
 • Probleemloos koppelen met andere systemen en apps
 • Verder groeien met dezelfde, vertrouwde applicatie


Beter presteren met nieuwe backend
Door de backend van een applicatie te vernieuwen krijg je meer controle op de business. Via realtime dashboards beschik je op ieder moment over alle gegevens om beter en gerichter sturing te geven. De software is snel, veilig en vrij van bugs. En natuurlijk ook geschikt voor smartphones, tablets en werken in de cloud.


Uitbreiden en opschalen
Je gaat dus beter presteren met een beproefde oplossing. Zonder grote investeringen en zonder dat gebruikers aan nieuwe software moeten wennen. Bijkomend voordeel is dat de software zodanig is ingericht dat je probleemloos kunt uitbreiden en opschalen zodra daar behoefte aan is. Toekomstbestendig dus!


6 signalen dat het tijd is voor herbouwen

 • Pagina’s laden steeds langzamer
 • Telkens terugkerende bugs
 • Onvoldoende greep op onderhoud, aanpassingen en opschalen
 • Geen realtime dashboard
 • Device-afhankelijk of mobiel-onvriendelijk
 • De software remt de groei van je business


Herken je deze signalen binnen jullie bedrijf of organisatie ? Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van de voordelen? Idas heeft jarenlange ervaring in het herbouwen van software en kan met behulp van een snelle scan al veel dudielijkheid geven over de impact. Je kunt ons gewoon bellen +31(0)55 - 5768945 of mailen info@idas.nl