nopCommerce

Idas heeft voor het realiseren van webwinkels en e-commerce oplossingen gekozen voor nopCommerce.

NopCommerce is een populaire open-source e-commerceplatformkeuze om verschillende redenen:

 

 • Flexibiliteit: NopCommerce biedt een hoge mate van flexibiliteit, waardoor het gemakkelijk aan te passen en uit te breiden is volgens de specifieke behoeften van een bedrijf. Het heeft een modulair architectuurontwerp waarmee ontwikkelaars functionaliteiten kunnen toevoegen, verwijderen of aanpassen zonder de kerncode te wijzigen.
   
 • Schaalbaarheid: Het platform is schaalbaar en kan worden gebruikt voor zowel kleine webwinkels als grote ondernemingen. Het kan worden aangepast aan de groeiende behoeften van een bedrijf, zowel qua productassortiment als qua verkeersvolume.
   
 • Uitgebreide functionaliteit: NopCommerce wordt geleverd met een breed scala aan functies en mogelijkheden, waaronder meerdere betaal- en verzendmethoden, voorraadbeheer, klantbeheer, marketingtools, rapportage en analyse, en nog veel meer. Hierdoor kunnen winkelbeheerders een complete en krachtige e-commerce-oplossing opzetten.
   
 • Gebruiksvriendelijkheid: NopCommerce heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, zowel voor beheerders als voor klanten. Het beheerpaneel biedt een gemakkelijke manier om de winkel te beheren, producten toe te voegen, bestellingen te verwerken en andere winkelfuncties te beheren. Voor klanten biedt het een naadloze en prettige winkelervaring.
   
 • Gemeenschap en ondersteuning: NopCommerce heeft een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die elkaar ondersteunen. Er zijn forums, documentatie en tutorials beschikbaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Bovendien is er professionele ondersteuning beschikbaar voor diegenen die extra hulp nodig hebben.

  Het bouwen van een webwinkel doen we samen met de klant. Gezamelijke inventariseren wel de wensen en eisen op basis waarvan we de webwinkel gaan bouwen en inrichten. Is de functionaliteit niet standaard beschikbaar in nopCommerce dan is het altijd mogelijk om maatwerk functionaliteit toe te voegen. Meer weten of de mogelijkeheden neem dan contact met ons op.