Onze drijfveren

Kennis

Idas werkt met kennis van internet en van uw organisatie. Idas volgt ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie en applicatieontwikkeling. Door kennis over uw organisatie te koppelen aan kennis en ervaring met internet en technologie realiseren wij uw (online) doelen.


Innovatie, optimalisatie en integratie

Voor Idas is innoveren vooral slim combineren. Wij bouwen niet wat er al is, maar maken van bestaande en nieuwe mogelijkheden één werkend geheel. Mocht er een schakel ontbreken, dan is Idas in staat deze snel te ontwikkelen en te implementeren, waarbij de focus ligt op uw proces en wij met behulp van technologie innoveren, optimaliseren en integreren.


Adviezen die werken

Wij geloven niet in het schrijven van dikke rapporten of het declareren van zo veel mogelijk adviesuren. Idas gelooft in het benoemen en bereiken van haalbare doelen. Door bedenken en bouwen in één hand te houden weet u dat wij alleen adviseren wat ook werkelijk kan worden gerealiseerd. Geen luchtkastelen, maar meetbare doelen!


Technologie

Technologie is geen doel op zich, maar een belangrijk middel om gestelde doelen te bereiken. Idas weet dat de te kiezen technologie in staat moet zijn de voor u geformuleerde doelen te realiseren. Daarom kiezen wij voor Microsoft .Net technologie, een van de twee mainstream ontwikkelplatformen.


Openheid

Idas spant zich continu in om met haar klanten, medewerkers en partners langetermijnrelaties op te bouwen en in stand te houden. Om dit te bereiken streven we naar open communicatie (ook als het minder goed nieuws betreft), het nakomen van onze afspraken, het hanteren van goede prijzen (dit is niet per definitie de laagste prijs) en het ons verplaatsen in de drijfveren van anderen.


Cultuur

De medewerkers van Idas zijn zeer betrokken bij de organisatie en hebben stuk voor stuk een passie voor internet. Deze houding onderscheidt Idas van veel andere bedrijven. Wij hebben een informele cultuur, hebben korte lijnen en zijn gewend open te communiceren. Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en persoonlijke ontwikkeling is een vereiste.