Technologie

Wij hebben gekozen om te standaardiseren op de marktstandaarden voor webtechnologie en applicatieontwikkeling o.b.v. Microsoft .NET Technologie.

We zien technologie als onze gereedschapskist om uw applicaties te ontwikkelen, te implenteren en uw te ondersteunen. We selecteren deze technologie op kenmerken als toekomstbestendig, onderhoudbaarheid en betrouwbaarheid.

Technologie
waarmee
het werkt

De modernste technieken

DNN is een open source content management systeem (CMS) en webapplicatieraamwerk gebaseerd op Microsoft-technologie dat naast standaard CMS-functionalietiten een krachtig, robuust platform is voor het ontwikkelen van portalen.

Lees meer
DNN

DNN

ABP (ASP.NET Boilerplate) is een open source webapplicatieramework dat is gebaseerd op .NET Core. Het is bedoeld om webapplicaties te ontwikkelen met behulp van best practices, moderne technologieën en biedt een aantal hulpmiddelen en componenten die ontwikkelaars kunnen gebruiken om efficiënt en effectief webapplicaties te bouwen. Het biedt ondersteuning voor verschillende aspecten van webapplicatieontwikkeling, zoals gebruikersauthenticatie, autorisatie, internationalisatie, gegevensvalidatie, enzovoort.

Lees meer
ABP.io

ABP.io

MAUI .NET is een cross-platform framework voor het maken van native mobiele en desktop-apps met C# en XAML. Het stelt ontwikkelaars in staat om apps te ontwikkelen die op Android, iOS, macOS en Windows kunnen worden uitgevoerd vanuit één gedeelde codebase.

Lees meer
MAUI (Xamarin)

MAUI (Xamarin)

.NET is het gratis, open-source, platformonafhankelijke framework voor het bouwen van moderne apps en krachtige cloudservices. .NET is een van demarkstandaarden: krachtig, betrouwbaar en toekomstbestendig.

Lees meer
.NET

.NET

Blazor is Miscorosft's nieuwste front-end framework van Microsoft om .NET code te laten werken in de browser. Met Blazor wordt het mogelijk om .NET te gebruiken in de browser met als voornaamste voordeel dat code herbruikt kan worden tussen de front-end en back-end.

Lees meer
Blazor

Blazor

DevExpress is een UI Control library voor de user interfaces van applicaties.

Lees meer
Dev<br/>Express

Dev
Express

Azure is een cloud computing-platform dat wordt beheerd door Microsoft en dat toegang, beheer en ontwikkeling van applicaties en services biedt via over de hele wereld verspreide datacenters. Microsoft Azure heeft meerdere mogelijkheden, zoals software-as-a-service (SaaS), platform-as-a-service (PaaS) en infrastructuur-as-a-service (IaaS) en ondersteunt veel verschillende programmeertalen, tools en frameworks, waaronder zowel Microsoft-specifieke als derde- partij software en systemen.

Lees meer
Azure

Azure

De digitale transformatie voor iedereen mogelijk en makkelijk maken. Dat is onze missie.

Een softwareproject vandaag nog starten. Zelf je ideale team kiezen. En continu inzicht en grip op de voortgang hebben. Zo makkelijk kan het zijn.

Ontdek meer