Vacatures

Op dit moment zijn we op zoek naar invulling voor de onderstaande functies. Open sollicitaties zijn uiteraard ook altijd welkom!

Creatieve Webdesigner/Front-end Developer
.Net Software ontwikkelaar
Xamarin ontwikkelaar

Werken bij Idas

Idas heeft een sterke groei-ambitie. Door het toenemende aantal opdrachten en klanten zijn wij continu op zoek naar de juiste mensen. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte, no-nonsense organisatie waarin je de ruimte krijgt om mee te denken en door te groeien.

 

Wil jij werken bij een informeel en dynamisch bedrijf dat mooie, innovatieve projecten realiseert voor interessante en uiteenlopende opdrachtgevers? Bel voor meer informatie naar Peter Vermeulen, tel. 055-5768945 of stuur je CV met motivatie en aantoonbare referenties naar info@idas.nl.


Afstudeeropdrachten en stages

Idas is ook geïnteresseerd in gemotiveerde studenten die tijdens hun (afstudeer)stage een bijdrage willen leveren aan innovatieve projecten, waarbij een vaste aanstelling na de studie tot de mogelijkheden behoort.


Wil jij je (afstudeer)stage lopen bij een informeel en dynamisch bedrijf dat mooie, innovatieve projecten realiseert voor interessante en uiteenlopende opdrachtgevers? Bel voor meer informatie naar Peter Vermeulen, tel. 055-5768945 of stuur je CV met motivatie naar info@idas.nl.


Verdien een iPad!

Weet je nog een nieuwe medewerker voor ons? Ontvang dan een iPad cadeau.


Actievoorwaarden:

Komt de door jou aangedragen medewerker door zijn/haar proefperiode (2 maanden), dan is de iPad voor jou!

Deze actie geldt alleen voor de vacature '.NET Software ontwikkelaar'.