Wie zijn wij

Idas B.V. is opgericht in 2000 en sindsdien uitgegroeid tot een succesvolle ICT-onderneming. Onze activiteiten concentreren zich rondom Internet Development en Application Solutions waarbij wij uw bedrijfsproces optimaliseren, integreren en innoveren met informatie- en communicatie technologie (ICT).


Kennisgebieden

Onze belangrijkste kennisgebieden zijn: advies, informatie analyse, functioneel ontwerp, webdesign, contentmanagement, applicatie ontwikkeling, open source technologieën, DNN en mobile development.


DNN (voorheen DotNetNuke)

Sinds 2003 is Idas een full service DNN dienstverlener, dat wil zeggen dat wij een complete implementatie van een DNN website voor u kunnen uitvoeren. Van het bedenken van een visueel ontwerp tot het maken van een skin. Van het implementeren van standaard modules tot het bouwen van maatwerkmodules in DNN. Van het opleiden van uw contentmanagers tot het onderhouden van uw website.


Microsoft .NET Technologie

Idas heeft haar ontwikkelingen gestandaardiseerd op Microsoft .Net Technologie. In onze visie is het .NET-platform naast het Java-platform het enige platform waarop u uw bedrijfsproces zou moeten bouwen.


Mobile Development

De afgelopen jaren heeft het Windows Mobile platform met PDA’s en mobiele telefonie een enorme vlucht genomen en dit biedt uw bedrijf of organisatie volop kansen om uw bedrijfsproces in de operatie verder te automatiseren en te optimaliseren.