Portalen

Een portaal, ook wel bekend als een Mijn Omgeving, is een online platform dat gebruikers toegang geeft tot een breed scala aan informatie en diensten. Inclusief e-mail, chat, documentopslag en nog veel meer.
Het doel van een portaal is om gebruikers in staat te stellen om zaken zelf te regelen en toegang te geven tot op maat gemaakte informatie. Portalen zijn vaak opgezet met een gebruiksvriendelijke interface waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren naar de informatie die ze zoeken. Portalen kunnen persoonlijke aanbevelingen bieden op basis van de geschiedenis van de gebruiker en hun interesses. Portalen worden ook gebruikt om processen te stroomlijnen en te digitaliseren, wat kan leiden tot grotere gebruiksgemak, meer inzicht in bedrijfsprocessen en hogere efficiëntie.

 

Kenmerkende functionaliteiten zijn:

  • Informatie en communicatie
  • Selfservice taken
  • Bestellen/e-commerce
  • Transacties
  • Ontsluiten backoffice, ERP-systemen zoals oa. Exact, Dynamics en Business Central
  • Personalisatie

 

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van portalen die wij hebben ontwikkeld:

Meer weten? Neem dan contact op!

Vul ons contactformulier in op de contactpagina of bel direct met één van onze collega's op 055 - 576 89 45

01

Verbeter je tevredenheid

Maak informatie 24 uur per dag beschikbaar. Geef je klant inzicht en grip op zijn diensten.Til je service naar een hoger niveau

02

Vergroot je betrokkenheid

Vergemakkelijk de contactmogelijkheden met je organisatie. Word altijd en overal toegankelijk. Intensiveer de communicatie met je klanten.

03

Verhoog je omzet en efficiency

Bespaar tijd door het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Verbeter de efficiency door gerichter klantcontact. Benut de mogelijkheden van cross- of up-sell.

De digitale transformatie voor iedereen mogelijk en makkelijk maken. Dat is onze missie.

Een softwareproject vandaag nog starten. Zelf je ideale team kiezen. En continu inzicht en grip op de voortgang hebben. Zo makkelijk kan het zijn.

Ontdek meer
Sluit je aan bij Idas

Sluit je aan bij Idas

Wij implementeren bedrijfskritische softwareoplossingen. Onze gezamenlijke reis naar succesvol innoveren en groeien, kan vandaag al beginnen door ons meer te vertellen over je ambities. Neem contact op